Maak je document drukklaar voor je begint Zie de begeleiding->

Hoe werkt onze app?

Onze applicatie is volledig gratis en helpt u verder met het waar maken van uw boek.

Selecteer je PDF

  • Tijdens je upload worden direct alle gegevens van de PDF gecontroleerd, we kijken hierbij naar het formaat van het boek en de kleurenpagina’s.
  • Het formaat van de PDF is leidend voor het formaat van je uiteindelijke boek.
  • Nadat het uploaden is voltooid, laten we je de specificaties zien van wat je hebt geüpload de prijs per boek en de totale kosten van je bestelling.

Maak hier een gratis account aan!

Wij raden je aan om een account te maken, hiermee heb je altijd toegang tot je eigen titels en kun je ze makkelijk nabestellen. Ook als je niet in één keer je boek af hebt, kun je doorgaan waar je was gebleven!

Kies je specificaties

Geef hier je wensen van je binnenwerk en omslag door. Kies je voor een glanzende of een matte afwerking. Wij bieden de mogelijkheden om het boek helemaal jouw eigen boek te maken.

Kies hier de pagina’s in kleur

Een zwart-wit afdruk is goedkoper dan een kleurenpagina, maak hier je verdeling om zo voordelig mogelijk uit te komen.

Maak je eigen omslag

Om het maken van je boek zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een gebruiksvriendelijke omslag editor gemaakt. Selecteer een sjabloon en bewerk deze vervolgens naar je eigen smaak en wens. Natuurlijk kun je ook je omslag helemaal zelf ontwerpen in een opmaakpakket en uploaden!

Check-out

Controleer hier de gegevens van je bestelling en betaal direct. Je ontvangt van ons de bevestiging van je order per mail.

Begin hier met het maken van je boek!

Open de app