Printen in elke vorm,voor ieder boek

Boek laten drukken in grote oplage

Een boek laten drukken met een grote oplage voor de publicatie van een roman? Wij geven de mogelijkheid om zelfstandig een eigen boek te drukken. Dit zonder afhankelijk te zijn van een uitgeverij. Personaliseer je eigen boek en laat het gemakkelijk afdrukken.

Boek laten drukken in kleine oplage

Een boek laten drukken in een kleine oplage, zoals handleidingen voor het personeel? Of het nu gaat om een familieboek, ondernemingsplan of een gedichtenboek, bij De Boeken Expert is het mogelijk.


“Al meerdere keren top resultaten geleverd door De Boeken Expert voor divers drukmateriaal. De snelle service en de laagdrempeligheid maakt het voor iedereen mogelijk om snel boeken te laten drukken van hoge kwaliteit”

Robin

Mogelijkheden

Alle maten beschikbaar

We ondersteunen elk formaat in het bereik tussen 100 en 210 mm breed, 100 en 297 mm hoog.

Ontwerpen

Gratis opmaak en ontwerp door middel van onze unieke applicatie

Alles wat nodig is om de bestanden klaar te maken voor print. Door middel van onze applicatie kam je zelf de specificaties van het boek instellen, dus ook de omslag!

Gemak

In een paar stappen het boek drukklaar maken

Maak je eigen boek binnen enkele minuten af.

Zekerheid

Duidelijkheid en zekerheid vooraf

Voorkom verrassingen en weet vooraf wat je betaalt met onze prijscalculator. Selecteer de juiste specificaties en zie direct het resultaat. Hulp nodig met de specificaties? Neem dan contact met ons op.

Snel

Wij drukken boeken op de kortst mogelijke termijn

Een levertijd van binnen 4 dagen!