Opties

Wij kunnen aan bijna al je wensen voldoen!

Opties voor je omslag

De keuzemogelijkheden voor het maken van een paperback-omslag omvatten: formaat van 100x100 mm tot 297x210 mm (A4), glanzend of matte afwerking en altijd full colour gedrukt.

Alle formaten

Laat je boek in het door jouw gewenste formaat drukken. We ondersteunen elk formaat tussen 100 en 210 mm breed en 100 en 297 mm hoog. Binnenkort ook koffietafelboeken!

Omslag in kleur!

Je omslag moet er perfect uitzien, daarom drukken we het altijd full colour, zonder extra kosten!

Afwerking van je omslag

Om ervoor te zorgen dat je boek er tot ver in de toekomst mooi blijft uitzien, werken we de omslag altijd af met een beschermlaag. Je kunt zelf kiezen voor een glanzende of matte afwerking.

De huidige opties

Momenteel drukken we uitsluitend paperbacks. Binnenkort breiden we de mogelijkheden uit, zodat je ook eenvoudig boeken met harde kaft of ringband, en magazines kunt bestellen. Houd ons in de gaten!

Eigen design

Upload je omslag kant-en-klaar of gebruik onze designtool. Met dit tool zijn de mogelijkheden eindeloos om het helemaal jouw boek te maken!

Gebruik onze voorbeelden!

Het ontwerpen van een omslag is niet altijd eenvoudig, vooral als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Daarom hebben we sjablonen klaargezet om het voor iedereen gemakkelijk te maken om een uniek omslag te ontwerpen.

Meest voorkomende formaten

A4 (210 x 297 mm) is ons grootste formaat, laat hier je vakantieherinneringen op afdrukken en je hebt altijd een prachtig werk om terug te kijken!

A5 A5 (148 x 210 mm) Wil je je roman op een klein en handzaam formaat dan is dit het meest geschikt.

Wetenschappelijk (B5, 170 x 240 mm) ) wordt het meest gebruikt voor het drukken van academische werken zoals proefschriften.

Bekijk hier hoe je het formaat instelt

Ben je klaar om te beginnen?

Bekijk ons stappenplan Bereken de prijs

Vragen of meer informatie?

Bel vrijblijvend 075 655 43 55 of stel je vraag via onderstaand formulier