Boek laten drukken in grote & kleine oplage

Een boek laten drukken in een grote oplage voor de publicatie van een roman? Of een boek laten drukken in een kleine oplage, zoals bij handleidingen voor uw personeel? De Boeken Expert geeft u de mogelijkheid om zelfstandig uw eigen boek te laten drukken zonder afhankelijk te zijn van een uitgever. Of het nu gaat om een scriptie, bedrijfsplan of brochure, drukwerk van De Boeken Expert wordt gekenmerkt door snelle levering, een voordelig tarief en unieke opties qua vormgeving. Ongeacht de oplage.

Boek laten drukken

Fictie, proefschriften, strips of handleidingen: De Boeken Expert is een toonaangevende producent van drukwerk voor verschillende doeleinden. Met onze service maken we het drukken van een eigen boek laagdrempelig, makkelijk en snel voor iedere auteur in iedere oplage. Zo verloopt het proces altijd zoals klanten van ons gewend zijn, of u nu komt voor een scriptie in drie exemplaren of een detective van 20.000.

Doordat u zelf de uitgave van uw boek beheert, bepaalt u hoe en wanneer het boek wordt verspreid en welke vorm het krijgt, zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met een externe partij. Zo hebt u niet alleen controle over het eindresultaat, maar ook over de hoogte van de kosten.

Tijdens het drukproces bepaalt je het design zonder dat de grootte van de oplage de service veranderd. Of het nu om één exemplaar gaat of om duizenden, snelle levering, topkwaliteit, een scherp tarief en gebruiksvriendelijkheid van het proces staan voorop.

Maatwerk was nog nooit zo voordelig

Bereken jouw prijs en bestel online

In 3 eenvoudige stappen een eigen boek

Uw teksten

Uw verhaal in PDF-bestand

Onze tools

Online en eenvoudig te gebruiken

Uw boek

Betaalbaar gedrukt en snel geleverd.

Reacties

Voor een goede prijs kon ik met de snelle topservice van De Boeken Expert mijn thesis op het laatste moment laten drukken zonder dat het afdeed aan de kwaliteit.

- Jasper

Waarom De Boeken Expert?

Dankzij het systeem van De Boeken Expert is uitgeven super simpel:

Het werkt eenvoudig

Top-kwaliteit in elke oplage

Alle formaten

Eigen omslag ontwerp

Binnen 7 dagen geleverd

Support

Mogelijkheden met de omslag

De Boeken Expert is gespecialiseerd in boek drukken en produceert dagelijks honderden paperbacks. Het design van de omslag kunt u gemakkelijk zelf ontwerpen met behulp van onze eenvoudige software. Zo krijgt uw drukwerk de ideale look & feel en bent u altijd verzekerd van het eindresultaat dat u voor ogen had.

Vragen of meer informatie?

Bel vrijblijvend 075 655 43 55 of stel je vraag via onderstaand formulier